Variatie voorgerechten - vlees - kaas - groente (pesce extra: 5,-) (vis extra: 5,-)
Coquilles 2.0
Ossenhaas carpaccio - rucola - parmezaan - pijnboompitten
Pikante gamba's - garnalenbisque - kokos - paddestoelen
San Daniele ham (luchtgedroogd) - buffelmozzarella (Campania)
Burrata (Puglia) - rucola - cherry tomaten - balsamico - basilicum - crumble
Kalfsmuis - tonijnsaus - kappertjes
Gemarineerde tonijn - rode biet - tijm - yoghurt - bleekselderij chutney
Tomatensoep - croutons - basilicum
Soep van de chef
Pappardelle - pompoen - eekhoorntjesbrood - parmezaan met peterselie
Pasta gevuld met burrata (zachte kaas), saus van gamba's - pistache
Risotto - saffraan - langoustine - zoethout (min. 2 pers.) (bereidingstijd is 30 min. ca.)
Orecchiette - witte bonen - Toscaanse worst - n'duja (pittige salami) - pecorino
Pasta gevuld met truffel & ricotta - - paddestoelen - parmezaan - verse truffel
Paccheri (schiereiland Sorrentina) - ingeving van de chef
Pasta - gestoofd rundvlees- roomboter - rozemarijn - honing - walnoot - rode wijn
Spaghetti - garnalenbisque - tartaar van gamba's - limoen
Ovengerecht - aubergine - mozzarella - tomaat - basilicum - parmezaan
Ossenhaas - op lavastenen gegrild
Ossenhaas (gesneden) - rucola - parmezaan & balsamico
Parelhoen - truffel jus - sinaasappelgel - likeur 43
Runder Rib-Eye - ± 350 gram - op lavastenen gegrild
Lamscarré in korst van pistache - zwarte knoflook - Aglianico saus (rode wijn)
Gegrilde lamskoteletjes - geroosterde paprika saus - munt