Variatie voorgerechten - vlees - kaas - groente (pesce extra: 5,-) (vis extra: 5,-)
Coquilles 2.0
Ossenhaas carpaccio - rucola - parmezaan - pijnboompitten
Pikante gamba's - sesam - gemarineerde courgette - gember mayo
San Daniele ham (luchtgedroogd) - buffelmozzarella (Campania)
Burrata (Puglia) - gazpacho - basilicum - balsamico - croutons
Kalfsmuis - tonijnsaus - kappertjes
Gemarineerde zalm - zwarte rijst - avocado yoghurt - amandel
Tomatensoep - croutons - basilicum
Soep van de chef
Scialatielli (verse lange pasta) - gele tomaat - witvis - Tarallo Napoletano (brood)
Pasta gevuld met burrata (zachte kaas), tomatensaus - verse tomaat - basilicum
Risotto - basilicum - scamorza (rookkaas) - amandel (min. 2 pers.) (bereidingstijd is 30 min. ca.)
Orecchiette - courgette - fijngesneden rundvlees - Provolone
Pasta gevuld met truffel & stracchino (kaas) - parmezaan - verse truffel
Paccheri (schiereiland Sorrentina) - ingeving van de chef
Pasta gevuld met tuinbonen en mozzarella - Pecorino - krokante prosciutto
Spaghetti - garnalenbisque - tartaar van gamba's - limoen
Ovengerecht - aubergine - mozzarella - tomaat - basilicum - parmezaan
Runder Rib-Eye - ± 350 gram - op lavastenen gegrild
Lamscarré in korst van pistache - zwarte knoflook - Aglianico saus (rode wijn)
Gegrilde lamskoteletjes - geroosterde paprika saus - munt