Variatie voorgerechten - vlees - vis - kaas - groente
Mix van salami, ham en kaas
Coquilles 2.0
Ossenhaas carpaccio - rucola - parmezaan - pijnboompitten
Pikante gamba's - mandarijn - zeekraal - amandel
San Daniele ham (luchtgedroogd) - buffelmozzarella (Campania)
Romige kaas (Puglia) - gerookte aubergines- tomaat - basilicum
Kalfsmuis - tonijnsaus - kappertjes
Octopus carpaccio - citronette - variatie van verse vruchten - balsamico
Tomatensoep - croutons - basilicum
Soep van de chef
Zwarte linguine - gamba's - sinaasappel - gamba tartaar
Pasta gevuld met burrata (zachte kaas), tomatensaus - verse tomaat - basilicum
Risotto - pompoen - eekhoorntjesbrood - parmezaan (min. 2 pers.) (bereidingstijd is circa 30 minuten)
Orecchiette (pikant) - Toscaanse worst - cherrytomaat - stracciatella (kaas) - n'duja
Gevulde pasta - truffel - Stracchino (kaas) - parmezaan - verse truffel
Paccheri (schiereiland sorrentina) - ingeving van de chef.
Pasta gevuld met gestoofd rundvlees - milde gorgonzola - rode wijn
Spaghetti - inktvis - groene asperges - crumble van gedroogde tomaat
Ovengerecht - Aubergine - mozzarela - tomaat - basilicum - parmezaan
Ossenhaas - op lavastenen gegrild
Ossenhaas (gesneden) - rucola - parmezaan en balsamico
Parelhoen - Marsala - pruimen - honing - cacao
Runder Rib -Eye - ± 350 gram - op lavastenen gegrild
Lamscarré - saus van gegrilde prei - wortel - selderij chutney
Gegrilde lamskoteletjes - compote van rode uien & wijn - Pecorino